Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Lipjan

 

Komiteti për Komunitete mbajti mbledhjen e radhës

2022/11/21 - 2:50

Komiteti për Komunitete ka mbajtur sot mbledhjen e radhës të cilën e kryesoi Skender Bikliqi, ku u shqyrtuan pikat të cilat ishin të propozuara për rend të ditës.
Në këtë takim i pranishëm ishte edhe komandati i stacionit policor në Lipjan, Naser Sinani, cili ka shpalosur një informatë lidhur me gjendjen e sigurisë në Komunën e Lipjanit, ku u tha se gjendja e sigurisë është e qetë dhe stabile.