Republika e Kosoves

Lipjan

 

Komiteti për Politikë dhe Financa mbajti mbledhjen e rregulltë

2020/06/26 - 3:01

Gjatë ditës së sotme, udhëhequr nga Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Lipjanit, Daut Azemi është mbajtur mbledhja e radhës e KPF-së me ç’rast janë diskutuar pikat e rendit të ditës që ishin të paraparë për këtë mbledhje.
Anëtarët e KPF-së pas diskutimeve që patën për secilën pikë veç e veç aprovuan dhe rekomanduan të gjitha pikat për mbledhjen e Kuvendit.