Republika e Kosoves

Lipjan

 

Komuna e Lipjanit ka pranuar 100 pako ushqimore dhe higjienike nga Metkos Pharm

2020/05/22 - 10:34

Komuna e Lipjanit gjatë ditës së sotme ka pranuar 100 pako ushqimore dhe higjienike nga Kompania farmaceutike Matkos Pharm.
Nënkryetari i Komunës, Fauz Xhemajli ka falenderuar përfaqësuesit e kompanisë për këtë donacion dhe tha se këto pako të pranuara sot, do të shpërndahen për familjet në nevojë gjatë ditëve në vijim.