Republika e Kosoves

Lipjan

Komuna e Lipjanit lëshon parkingun komunës për mërgimtarë

2018/12/31 - 11:39

Me propozimin e Kryetarit të Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti dhe me vendim të bordit të drejtorëve nga sot u lejohet të gjithë mërgimtarëve hyrja dhe parkimi i veturave në oborrin e komunës me automjete private që janë me tabela të huaja.

Komuna e Lipjanit tashmë ka hapësirën e nevojshme për ti parkuar veturat të gjithë mërgimtarët të cilët kanë nevojë.