Republika e Kosoves

Lipjan

 

Komuna e Lipjanit në vigjilje të festës së Fiter Bajramit

2020/05/21 - 7:01

Komuna e Lipjanit në vigjilje të festës së Fiter Bajramit ka filluar me shpërndarjen ndihmave për 1200 familje me nevojë. Ndihma këto që janë pako me produkte ushqimore dhe higjenike.

Image may contain: sky, outdoor and food
Image may contain: sky, cloud, outdoor and nature
Image may contain: car, sky, tree and outdoor
Image may contain: sky, car and outdoor
+5