Republika e Kosoves

Lipjan

Kryetari Ahmeti pas mesnates viziton Policinë dhe Emergjencën në Lipjan

2019/01/01 - 3:03

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot në ora 01:00 pas mesnates vizitoi Stacionin Policisë dhe Emergjencen në QKMF në Lipjan.

Kryetari Ahmeti policët në detyrë dhe mjekëve kujdestarë ju uroj Vitin e Ri 2019, duke i falenderuar për punen dhe gadishmërinë për të intervenuar në raste emergjente.