Republika e Kosoves

Lipjan

Kryetari Ahmeti pret në takim komandantin Detashmentit të Përbashkët Rajonal – Qendra (JRD) të KFOR-it, Nicola Perrone

2019/01/30 - 11:18

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka pritur në takim komandantin e ri të Detashmentit të Përbashkët Rajonal – Qendra (JRD) të KFOR-it, kolonelin Nicola Perrone të cilën biseduan për gjendjen e sigurisë në Komunën e Lipjanit.

Kryetari Imri Ahmeti tha se angazhimi i KFOR-it dhe bashkëpunimit të mirë me Komunën e Lipjanit gjendja e sigurisë është e qetë dhe stabile.

Kryetari Ahmeti pohoi se Komuna e Lipjanit do të vazhdoj të bashkëpunoj edhe në të ardhmen me KFORI-in.

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting
Image may contain: 3 people, people sitting