Republika e Kosoves

Lipjan

 

Kryetari Ahmeti pret në takim Mrika Gashi, AZHR – Qendër

2020/06/24 - 3:10

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka pritur në takim Mrika Gashi, AZHR – Qendër Prishtinë ku diskutuan për subvencionimin e grupin joformal të grave, nënat vetushqyese, gratë ndërmarrëse të bizneseve të vogla.

Po ashtu u tha se në të ardhmen do të organizohet një punëtori ku do të diskutohen prioritetet dhe të nxirren rekomandimet për hapat e mëtutjeshëm.

Ahmeti dhe Gashi u dakorduan që mes Komunës së Lipjanit dhe AZHR të vazhdohet realizimi i subvencionimit të kësaj kategorie