Republika e Kosoves

Lipjan

 

Kryetari Ahmeti takoi Drejtorin Ekzekutiv të organizatës “EC Ma Ndryshe”

2020/11/18 - 4:42

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka pritur në takim Drejtorin Ekzekutiv organizatës “EC Ma Ndryshe”, Valon Xhabali.
Gjatë këtij takimi është diskutuar mundësia e bashkëpunimit mes Komunës së Lipjanit dhe Organizatës “EC Ma Ndryshe “, për shfrytëzimin e përvojës së Organizatës në hartimin dhe zbatimin e projekteve në fusha të ndryshme në Komunën e Lipjanit.
Ky bashkëpunim parasheh gjithë përfshirjen në hartim dhe zbatim të projekteve për mbrojtje e mjedisit, krijimin e qasjes ma të letë për personave me nevojat e veçanta dhe grupeve tjera margjinalizuara.