Republika e Kosoves

Lipjan

 

Kryetari Imri Ahmeti nënshkruan memorandum bashkëpunimi me shoqatën e të drejtave të pacientëve në Kosovë (PRAK)

2022/07/06 - 10:58

Kryetari Imri Ahmeti nënshkruan memorandum bashkëpunimi me shoqatën e të drejtave të pacientëve në Kosovë (PRAK)
Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti dhe Ruzhdi Rexha, Drejtor i PRAK, sot kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi i cili ka për qëllim bashkëpunimin e Drejtorisë për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale dhe PRAK në themelimin e Këshillit të Pacientëve në Komunën e Lipjanit.
Kryetari Imri Ahmeti, falenderoi PRAK dhe AQH për përkrahje dhe bashkëpunim.
Qëllimi i këtij memorandum bashkëpunimit, synontë fuqizohet roli i pacientëve dhe të mundësohet dhënja e kontributit nga ana e pacientëve për avancimin e mëtutjeshëm të shërbimeve.