Republika e Kosoves

Lipjan

 

Kryetari Imri Ahmeti nënshkruan memorandum mirëkuptimi me Kosova -Women 4 Women (KW4W)

2020/10/08 - 2:41

 

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti dhe Iliriana Gashi nga mes Kosova -Women 4 women (KË4Ë), sot kanë nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi që ka për synim krijimin e partneritetit mes Kosova -Women 4 Women dhe Komunës së Lipjanit për zhvillimin e aktiviteteve të ndryshme që kanë synime të përbashkëta.
Qëllimi i këtij bashkëpunimi është koordinimi në mes palëve me qëllim të fuqizimit ekonomik dhe social të grave të kësaj komune dhe rritjes së pjesëmarrjes së grave në procese të ndryshme vendimmarrëse dhe afariste.