Republika e Kosoves

Lipjan

 

Kryetari Imri Ahmeti uron të gjithë qytetarët e Komunës së Lipjanit për vitin e ri 2022

2021/12/31 - 11:36

Kryetari Imri Ahmeti uron të gjithë qytetarët e Komunës së Lipjanit për vitin e ri 2022
“Të dashur qytetarë,
Faleminderit për bashkëpunimin e deritanishëm!
Ju urojmë juve dhe familjes tuaj një Vit të Ri, të lumtur dhe me shumë shëndet.
Për një vit edhe më të suksesshëm
Gëzuar Viti i Ri 2022”