Republika e Kosoves

Lipjan

 

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka pritur në takim Kryetarin i shoqatës së prodhuesve të qumështit, Gani Durmishin

2020/05/14 - 4:00

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka pritur në takim Kryetarin i shoqatës së prodhuesve të qumështit, Gani Durmishin me bashkëpunëtor.

Gjatë këtij takimi është diskutuar për mundësin për të ndihmuar fermerët lipjanas, në këtë kohë të pandemisë COVID-19, si dhe çështje të tjera që janë me rëndësi për prodhuesit e qumështit.

Kryetari Ahmeti ka falënderuar Durmishin për gatishmërinë e treguar dhe se është i gatshëm për bashkëpunim më tutjeshëm.

Image may contain: 2 people, people sitting, table and indoor
Image may contain: 6 people, people sitting, living room and indoor