Republika e Kosoves

Lipjan

Leonita Hoxha shpallet sportistja e vitit 2018 në Komunën e Lipjanit

2018/12/21 - 4:35

Sot në një ceremoni e organizuar nga Komuna e Lipjanit u bë përzgjedhja e sportistit të vitit dhe sportistëve të tjerë më të mire gjatë vitit 2018.
Me këtë rast, nënkryetari Fauz Xhemajli tha se në Komunën e Lipjanit nuk po mungojnë rezultatet e sportistëve, duke thënë se kemi disa klube të cilët janë në superligë.

Nënkryetari Xhemajli ka thën se Komuna e Lipjanit është në ndërtim e stadiumit në Lipjan po ashtu edhe në Magurë e Dobrajë, sallave dhe palestrave sportive në shumë lokalitete të ndryshme.

Sportistët më të mirë për vitin 2018:
1. Leonita Hoxha
2. Mentor Bytyqi
3. Fazi Vitia
4. Xhemajl Retkoceri
5. Hysen Bytyqi
6. Enis Tasholli
7. Leotrim Buzuku
8. Antoena Budakova
9. Merita Rexhepi
10.Arsim Berbatovci

Gjithashtu janë përzgjedhur edhe Shpresat e Sportit për vitin 2018:

Blerina Sopa
Malda Seferi
Ardit Rashiti
Dorentina Osmani
Vjona Lekaj
Ardiana Gashi
Median Jashari
Astrit Gashi
Riad Bytyqi
Altin Bytyqi
Lirim Bajraktari
Elvis Ahmeti
Klubi sportiv më i mirë për vitin 2018 është shpallur KV “Shpella” Gadime.

Image may contain: 2 people, people smiling
Image may contain: 4 people, people standing
Image may contain: 4 people