Republika e Kosoves

Lipjan

 

Lipjani fiton grantin e radhës për performancë në mjedis në vlerë prej 126,776.00 €

2020/12/21 - 2:21

126,776.00 € është shuma e Grantit të Përformancës Komunale –Mjedisi i Pastër në ambient që Komuna e Lipjanit ka fituar. Komunat i janë nënshtruar dhe janë vlerësuar për tre indikatorë të Qeverisjes së mirë vlerësuar nga Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit dhe GIZ Gjerman