Republika e Kosoves

Lipjan

 

Lipjani tani edhe me tregues digjital në qytet

2020/12/18 - 11:05

Në qytetin e Lipjanit në pjesët kryesore të qytetit janë vendosur treguesit digjital, këta tregues do të shërbejnë për shumë gjëra të ndryshme për orientim të qytetarëve si dhe do të bëjnë matjen e kohës dhe temperaturës.