Republika e Kosoves

Lipjan

 

Mbahet diskutim publik lidhur me projekt rregulloren për transparencë

2021/06/07 - 2:04

FotoLajm/ Sot është mbajtur konsutlimi publik lidhur me projekt rregullorja për transparencë.

Gjatë këtij takimi u diskutuan shumë qështje me rëndësi në lidhje me transparencën dhe qështje të tjera.