Republika e Kosoves

Lipjan

 

Mirënjohje për Kryetarin Ahmeti nga KALLXO.com

2020/12/21 - 2:16

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka pranuar një mirënjohje nga KALLXO.com, për bashkëpunim në informimin e qytetarëve për qeverisjen komunale si dhe pjesëmarrjen në emisionin “Jeta në Komunë”.

Kryetari Ahmeti falenderoi gazetaren “Jeta në Kosovë”, Emirjeta Vllahiu për bashkëpunimin e treguar duke thënë bashkëpunimi me mediat është parakusht i zhvillimit të demokracisë dhe ne synojmë çdo ditë e më shumë të avancojmë në këtë fushë.
Komuna e Lipjanit është e përkushtuar dhe e hapur ndaj mediave dhe qytetarëve në transparencë dhe llogaridhënie.