Republika e Kosoves

Lipjan

 

Nderohen dëshmorët e fshatit Krojmir

2021/12/14 - 5:01

Një delegacion i Komunës së Lipjanit sot me rastin e 23 vjetorit të rënies së dëshmorëve të fshatit Krojmir, kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora me lule pranë pllakes përkujtimore së katër dëshmorëve në Krojmir.