Republika e Kosoves

Lipjan

 

Nderohet jeta dhe vepra e Dëshmorit Ibrahim Krasniqi

2020/06/16 - 9:47

Kryetari Imri Ahmeti me bashkëpunëtor bërë homazhe dhe ka vendosur kurora me lule pranë varrit dhe bustit të Dëshmorit Ibrahim Krasniqi, në Smallushë duke kujtuar jetën dhe veprën e tij.

Image may contain: 1 person, standing, flower, wedding, suit, plant and outdoor
Image may contain: 8 people, people standing, flower, suit, plant, wedding, tree and outdoor
Image may contain: 6 people, people standing, tree, wedding, sky and outdoor