Republika e Kosoves

Lipjan

 

Nderohet me homazhe heroi Ismail Luma-Altini

2024/01/15 - 2:37

Nderohet me homazhe heroi Ismail Luma-Altini
Sot me rastin e 25 vjetorit të rënies së heroit Ismail Luma-Altini, Nënkryetari i Komunës së Lipjanit z. Diamant Bytyqi me bashkëpunëtor kanë bërë homazhe dhe ka vendosur buqeta me lule pranë pllakës përkujtimore në fshatin Kraishtë dhe tek lapidari i heroit në Shkollën Fillore të Mesme të Ulët në Lipjanit “Ismail Luma”.
Lavdi të gjithë dëshmorëve dhe martirëve!