Republika e Kosoves

Lipjan

 

Në Lipjan së shpejti digjitalizimi i bibliotekës dhe arhivës së qytetit

2020/07/14 - 3:28

 

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti sot ka pritur në takim drejtorin e Kolegjit UBT, Edmond Hajrizi me të cilin biseduan për krijimin e një software cili do të bëjë digjitalizimin e bibliotekës dhe arhivës së qytetit të Lipjanit.

Ky projekt do të realizohet në bashkëpunim me Kolegjin UBT dhe Komunën e Lipjanit.

Projekt shumë i nevojshëm dhe i domosdoshëm për kohën në të cilën po jetojmë.

Image may contain: 1 person, sitting
Image may contain: one or more people, people sitting, living room and indoor