Republika e Kosoves

Lipjan

 

Nënkryetari Lulzim Qerimi dhe Komandanti i Stacionit të Policisë, Naser Sinani takuan të rinjtë e komunitetit

2021/10/05 - 3:18

Nënkryetari Komunës së Lipjanit, Lulzim Qerimi së bashku me Komandantin e Stacionit të Policisë në Lipjan, Naser Sinani kanë takuar të rinjtë e komunitetit ku kishte për qëllim rritjen dhe pjesëmarrjen e të rinjëve që vijnë nga komuniteti në Policinë e Kosovës.
Gjatë këtij takimi nga ana e pjesëtareve të Policisë së Kosovës është treguar në detaje mënyra e aplikimit dhe mundësisë për të qenë pjesë e Policisë së Kosovës.