Republika e Kosoves

Lipjan

 

Përfundon rregullimi i trotuarëve në Babush të Muhaxherëve

2020/11/12 - 3:31

FOTOLAJM/ Në kuadër të shumë projekteve që janë duke u zhvilluar në teren, në fshatin Babush i Muhaxherëve ka përfunduar rregullimi i trotuareve në rrugët kryesore të fshatit, si dhe parkingu tek hyrja në shkollën e fshatit.