Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Lipjan

 

Tetori Rozë, muaji i ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit

2021/10/29 - 1:13

Nënkryetari i Komunës, Fauz Xhemajli gjatë ditës së sotme i është bashkuar aktivitetit të organizuar nga Grupi i Grave ne Lipjan, udhëhequr nga Hyra Bytyçi, për të dhëne mesazhin se kanceri i gjirit mund të shërohet, mjafton të zbulohet me kohë.
Ky aktivitet kishte për qëllim ndërgjegjësimin dhe diagnostikimin më të hershëm të kancerit të gjirit, si dhe marrjen e masave preventive.