Republika e Kosoves

Lipjan

 

U organizua tryeza: “Roli i të rinjve në shtetëndërtimin e Kosovës”

2020/02/13 - 12:20

FOTOLAJM/ Në kuadër të festës së 17 shkurtit, ditës së Pavarësisë së Kosovës sot është mbajtur tryezë më të rinjtë e Komunës së Lipjanit, me temen “Roli i të rinjëve në shtetëndërtimin e Kosovës”

Nënkryetari Komunës, Fauz Xhemajli së bashku me Kryesuesin e Kuvendit Daut Azemi, Drejtoresha e Kulturës Rinisë dhe Sportit Anila Reçica – Llugiqi dhe përfaqësues të OJQ-ve, u janë përgjigjur pyetjeve të ngritura nga të rinjtë.

Gjatë këtij takimi përfaqësues nga Komuna e Lipjanit vlersuan lartë ndikimin e të rinjve në vendim marrje, duke thënë se Komuna e Lipjanit është e përkushtuar që ti përmbush të gjitha nevojat dhe kërkesat që adresohen në Komunë e që janë në dobi të të rinjve .