Republika e Kosoves

Lipjan

 

UN dhuron ndihma për familjet që kanë nevojë në Komunën e Lipjanit

2020/05/14 - 1:18

Drejtori i zyrës për komunitet në UN, Leonid Markaryan së bashku me bashkëpunëtorë takuan Kryetarin e Komunës së Lipjanit Imri Ahmeti ku dhuruan ndihma të konsiderueshme ushqimore dhe higjienike për qytetarët e Komunës së Lipjanit për ato familje që kanë nevojë.

Komuna e Lipjanit, Kryetari Ahmeti falënderoi UN për bashkëpunim dhe për ndihmat që dhuruan për Lipjanin.

Image may contain: 3 people, people sitting, living room, table, suit and indoor
No photo description available.