Republika e Kosoves

Lipjan

 

Njoftim nga komisioni vlerësus për dhënjen në shfrytëzim dhe këmbim të pronës së paluajtshme të komunës

2022/11/25 - 2:56

Forma e aplikacionit: Njoftim nga komisioni vlerësus për dhënjen në shfrytëzim dhe këmbim të pronës së paluajtshme të komunës