Republika e Kosoves

Lipjan

 

Projekt rregullore për vendosjen, ndërtimin dhe largimin e objekteve të përkohshme në pronën publike

2021/01/14 - 4:03

Forma e aplikacionit: Projekt rregullore për vendosjen, ndërtimin dhe largimin e objekteve të përkohshme në pronën publike