Republika e Kosoves

Lipjan

 

Rregullimi i kanalizimit në lagjet e komunitetit pakicë dhe asfaltimi i rrugicave në fshatin Gadime

2021/10/11 - 3:31

Forma e aplikacionit: Rregullimi i kanalizimit në lagjet e komunitetit pakicë dhe asfaltimi i rrugicave në fshatin Gadime