Republika e Kosoves

Lipjan

 

Shërbimet e akomodimit dhe fjetjes së rezidentëve të Shtëpisë së Komunitetit gjatë muajit tetor – nëntor

2021/10/11 - 3:31

Forma e aplikacionit: Shërbimet e akomodimit dhe fjetjes së rezidentëve të Shtëpisë së Komunitetit gjatë muajit tetor – nëntor