Republika e Kosoves

Lipjan

 

Adem Duriqi

BIOGRAFIA

 

Data lindjes:  20.02.1955

Vendi i lindjes: Ribar i Madh – Lipjan

Profesioni/Edukimi: Pregaditja superiore, Ing.i dip (Fakulteti Xehtaro-Metalurgjik dega e Teknologjisë)

Karriera e Punës: Nga 23.12.2013 Drejtor në Drejtorinë e Prokurimit në Lipjan. Para se të emrohem si Drejtor në Drejtorinë e Prokurimit, kam qenë Drejtor në Bordin e Drejtorëve në Kompaninë e Ujësjellësit Rajonal-Prishtina në Prishtinë(KUR -Prishtina), pronar i një biznesi privat (Autoshkollë), koordinator i punëve në “Eurogoma”- Prishtinë, arkatar në klubin e basketbollit “Prishtina” në Prishtinë, Drejtor teknik në Coca-Cola në Lipjan, Drejtor i prodhimit në Fabrikën e letrës në Lipjan. Paraprakisht, hapat e pare i kam filluar në shk. mesme (QAMO) në Lipjan në cilësinë e profesorit të lëndëve teknike.

Karriera Politike: Jam anëtar i Kryesisë së së LDK-së- dega në Lipjan

Statusi familjar:  I martuar dhe kam 5(pes) fëmijë( katër vajza dhe një djal)

Vendi ku jeton:  Lipjan, nga viti 1964