Republika e Kosoves

Lipjan

 

 

 

ZYRA E KRYETARIT – SUBVENCIONET PËR VITIN 2015

 

 

 

 

DREJTORATI PËR KULTURË, RINI DHE SPORT – SUBVENCIONET PËR VITIN 2015