Republika e Kosoves

Lipjan

 

 

 

DREJTORATI PËR KULTURË, RINI DHE SPORT, SUBVENCIONET PËR VITIN 2017

 

 

 

 

ZYRA E KRYETARIT, SUBVENCIONET PËR VITIN 2017

 

 

 

 

PËRFITUESIT E SERRAVE NGA SUBVENCIONET PËR VITIN 2017

 

 

 

 

PËRFITUESIT E MAKINAVE MJELëSE NGA SUBVENCIONET PËR VITIN 2017