Republika e Kosoves

Malishevë

Mbledhja e -V- (pestë) e rregullt e Kuvendit të Komunës së Malishevës për vitin 2024, do të mbahet ditën e enjte, më datë:13.06.2024 duke filluar nga ora: 13:00.

2024/06/07 - 12:06

RENDI I DITËS

1.Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës nr.01/682 datë:06.06.2024, të Këshillit Organizativ për ndarjen e mirënjohjeve për nderë të 16 Qershorit- Ditës së Çlirimit dhe të Dëshmorëve të Komunës së Malishevës.

2.Shqyrtimi i Planit të Prokurimit për vitin 2024.

3.Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës nr.02/179  datë:19.04.2024.

4.Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës nr.02/209 datë:21.05.2024.

5.Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës nr.01/1409 datë:26.10.2023.

  1. Të ndryshme.

Kryesuesi i Kuvendit

Argjend Thaçi