Republika e Kosoves

Malishevë

Ftesa dhe njoftimi për mbledhje përkujtimore të Kuvendit të Komunës

2024/03/29 - 1:38

Forma e aplikacionit: Ftesa dhe njoftimi për mbledhje përkujtimore të Kuvendit të Komunës