Republika e Kosoves

Malishevë

Drejtoria për Administratë të Përgjithshme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emri: Besartë

Mbiemri: KRYEZIU-RAMAJ

Ditëlindja: 22.04.1991

Vendbanimi: Senik, Komuna e Malishevës

Statusi martesor: E martuar

Profesioni: Ekonomiste dhe historiane

Numri i telefonit: 045 976 099

E – mail adresa: besarte.kryeziu@rks-gov.net

Karriera e punës: 2011-2012 – Agjente tregtare tek “BUNA” Sh.P.K. në Prishtinë.

2013-2018 – Mësimdhënëse në SHFMU “Vesel Pagarusha” në Pagarushë.

 

Karriera politike: Kryetare e Degës së Gruas së NISMA Social-Demokrate në Malishevë.

Drejtoreshë e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Malishevës

Drejtoreshë e Drejtorisë për Administratë të Përgjithshme në Komunën e Malishevës