Republika e Kosoves

Malishevë

Misioni & Vizioni

  Mirësevini në Malishevë

Faqja e Malishevës është faqe në të cilën qytetarët e Komunës sonë dhe të tjerë, mund të informohen për punën  dhe të arriturat, si dhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë…!

Zyra për Informim Publik
E-maili zyrtar i komunës është:
komuna.malisheve@rks-gov.net  dhe  kkmalisheve@gmail.com
tel: +383 (0)29 210 148

ose thirrja pa pagesë në tel:   080011003

Për dokumentet dhe të dhënat e mëhershme, ju lutem vizitojeni arkivën e ueb faqës së Komunës së Malishevës:

https://kk-arkiva.rks-gov.net/malisheve/

Kyçu

Regjistrohu

kalendari

sherbimet

Qasja ne dokumente zyrtare dhe mbrojtja e të dhënave personale

Portali shteteror

Platforma e komunikimit online

Pagesat e tatimit ne prone

Licensa

Leje

Himni i kombëtar dhe himni shtetëror

E-Rekrutim

E-Administrat

Broshura

Autorizime