Republika e Kosoves

Malishevë

Komitetet dhe Komisionet

Komiteti për Politikë dhe Financa

 1. Rrahim Morina (LDK)-kryesues
 2. Hashim Vrenezi (PDK)- anëtar
 3. Raimonda Krasniqi (PDK)-anëtare
 4. Valon Krasniqi (LDK)-anëtar
 5. Alban Krasniqi (LVV)-anëtar
 6. Halil Morina (NISMA)
 7. Filloreta Bytyqi (NISMA)

 

Komiteti për Komunitete

 1. Hidajete Mazreku (LVV)-kryesuese
 2. Fjorlabë Kryeziu-Buzhala(PDK)
 3. Dianë Hoti (LDK)
 4. Demir Bajra (NISMA)
 5. Genc Shurdhaj (NISMA)
 6. Naser Malisheva – komuniteti RAE
 7. Artur Osmanaj – komuniteti RAE

 

Komiteti për Planifikim urban, kadastër, mbrojtje të mjedisit, turizëm dhe monitorim të projekteve

 1. Fjolla Krasniqi (LVV)-kryesuese
 2. Florentinë Zulfaj (PDK)
 3. Fatmir Ademaj (LDK)
 4. NISMA
 5. NISMA

Komiteti për Diasporë

 1. Leonita Kastrati (LDK)- kryesuese
 2. Fatjona Maloku (PDK)
 3. Hidajete Krasniqi (LVV)
 4. NISMA
 5. NISMA

Komiteti për Bujqësi dhe Zhvillim Rural

 1. Kushtrim Zogaj (PDK)-kryesues
 2. Ismail Zogaj (LDK)
 3. Adnan Zulfaj (LVV)
 4. NMISMA
 5. NISMA

Komiteti për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport

 1. Rasim Morina (PDK) – kryesues
 2. Arlind Morina (LDK)
 3. Behije Sertolli (LVV)
 4. NISMA
 5. NISMA

Komiteti për Shëndetësi, Mirëqenie Sociale dhe Persona me aftësi të kufizuara

 1. Alban Mazreku (PDK)-Kryesues
 2. Bedri Kryeziu (LDK)
 3. Faton Lushtaku (LVV)
 4. NISMA
 5. NISMA

Komiteti për Familje të Dëshmorëve, Invalid, Veteran të luftës ës UÇK-së, si dhe Martirë të luftës

 1. Vlorë Manaj-Krasniqi (LDK)-kryesuese
 2. Halil Brahaj (PDK)
 3. Ilaz Krasniqi (LVV)
 4. NISMA
 5. NISMA

Komiteti për barazi Gjinore

 1. Sadije Krasniqi (NISMA)-kryesuese
 2. Astrit Sertolli (NISMA)
 3. Antigona Gashi-Zogaj (PDK)
 4. Marigonë Morina (LDK)
 5. Agnesë Kastrati (LVV)
 6. Zade Zogaj (shoqëria civile)
 7. Isuf Morina (Kryqi i Kuq)

 

Komisioni vlerësues për dhënien në shfrytëzim dhe këmbimin e pronës së paluajtshme publike

 1. Bashkim Krasniqi (zyra e kryetarit të komunës)-kryesues
 2. Nebih Bibaj (PDK)
 3. Labinot Gashi (LDK)
 4. Driton Morina (LVV)
 5. Muharrem Morina (zyra e kryetarit të komunës)
 6. Hatixhe Bashota (zyra e kryetarit të komunës)
 7. Feride Hoxha (shoqëria civile)

 

Komisioni për ankesa, për përcaktimin e procedurave të dhënies në shfrytëzim dhe këmbim të pronës së paluajtshme të komunës

 1. Bardhyl Buçaj (zyra e kryetarit)-kryesues
 2. Astrit Sertolli (NISMA)
 3. Doruntina Thaçi (PDK)
 4. Shqipron Shala (LDK)
 5. Demush Krasniqi (zyra e kryetarit)