Republika e Kosoves

Malishevë

Asnjë rast i ri me covid në Malishevë

2020/10/15 - 3:21

Malishevë, 15 tetor

Bazuar në të dhënat zyrtare të IKSHPK, sot në territorin e Komunës së Malishevës nuk është regjistruar asnjë rast i ri me covid-19.
Gjendja e përgjithshme me covid-19 në territorin e Komunës së Malishevës është kjo: Nga data 14 mars 2020, e deri më sot, me covid-19 janë regjistruar 259 persona të prekur, prej tyre 225 janë shëruar, 24 kanë vdekur dhe aktiv me covid-19 janë edhe 10 persona.