Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Malishevë

Komiteti për Politikë dhe Financa mbajti mbledhjen e –VIII- (tetë) të rregullt

2022/11/24 - 12:41

Malishevë, 24 nëntor

 

Kjo mbledhje e drejtuar nga kryesuesi , Argjend Thaçi, pas miratimit të pikave  të punës , u debatuan   nga anëtarët e Komitetit për Politikë dhe Financa si dhe  u rekomanduan për mbledhjen e Kuvendit të Komunë së Malishevës.

Shqyrtimi dhe miratimi i Planit të Integritetit. Shqyrtimi dhe miratimi i Draft-Rregullores për organizimin, funksionimin dhe bashkëpunimin e komunës me fshatrat, vendbanimet dhe lagjet urbane.Shqyrtimi i Raportit të Bujqësisë  për periudhën Janar-Tetor 2022.Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës nr.06.281 datë: 11.11.2022 e parashtruar nga Drejtoria për Gjeodezi, Kadastër dhe Pronë për miratimin e listës së pronave të paluajtshme të komunës.

U bë edhe Shqyrtimi i kërkesave të qytetarëve  të cilët iu kishin adresuar KPF-së.

 

.