Republika e Kosoves

Malishevë

Kryetari Begaj uron të gjithë besimtarët me rastin e muajit të Ramazanit

2018/05/16 - 8:57

Me rastin e fillimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, kryetar i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, uron të gjithë besimtarët. “Ju uroj agjërim të lehtë dhe uroj që zoti ta pranoj agjërimin tuaj, në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit”, ka thënë mes tjerash në urimin e tij, kryetari Begaj, drejtuar qytetarëve të besimit islam.