Republika e Kosoves

Malishevë

Mbledhja e dytë e jashtëzakonshme e KK do të mbahet më 30.11.2023

2023/11/27 - 4:55

Mbledhja e -II- (dytë) e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës së Malishevës për vitin 2023, do të mbahet ditën e Enjte me datë: 30.11.2023 duke filluar nga ora: 10:00.

Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës.

 

Për këtë mbledhje është propozuar ky rend i ditës:

 

1.Shqyrtimi dhe miratimi i projekt-Rregullores për taksa, ngarkesa dhe gjoba komunale për vitin 2024.

2.Formimi i Komisionit për hartimin e Planit të punës së Kuvendit për vitin 2024.

 

 

 

 

 

 

Malishevë, 27.11.2023.

Kryesuesi i Kuvendit

Argjend Thaçi