Republika e Kosoves

Malishevë

Mbledhja e -V- e KPF-së mbahet më 18.06.2021

2021/06/09 - 11:43

Mbledhja e  -V-  (pestë)  e rregullt te Komitetit për Politikë dhe Financa  për  vitit 2021,  do të mbahet ditën e Premte  me datë: 18.06.2021 duke filluar nga ora 13:30.

 

Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës.

 

Për këtë mbledhje është propozuar ky rend i ditës:

  1. Shqyrtimi dhe rekomandimi i kërkesës nr.01/404 datë: 03.06.2021 të parashtruar nga Kryetari i

Komunës, sipas kerkesës nr.09/148 datë: 31.05.2021 të Drejtorisë për Shërbime Publike.

  1.   Shqyrtimi i kërkesave.
  2. Të ndryshme.

 

 

 

 

Kryesuesi i Kuvendit

Malishevë,  Qershor – 2021                                                                                             Rrahim Morina