Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Malishevë

Mbledhja inauguruese e Kuvendit të Komunës së Malishevës mbahet më 1 dhjetor

2021/11/25 - 1:15

Mledhja inauguruese e Kuvendit të Komunës së Malishevës, do të mbahet ditën e Mërkurë me datë: 01.12.2021.

Gjithashtu, ju njoftojmë se me këtë rast do të bëni betimin dhe do të nënshkruani deklaratën solemne për marrjen e detyrës së anëtarit të Kuvendit të Komunës së Malishevës.

Ceremonia  fillon në ora 10:00, në sallën e Kuvendit të Komunës së Malishevës.

 

Ju mirëpresim

Me respekt!

 

 

Kryetari i Komunës

Ekrem Kastrati