Republika e Kosoves

Malishevë

Njoftim për dezinsektimin selektiv të zonave endemike në Dragobil, Burim dhe Gurbardh

2018/05/15 - 2:43

Fushata e dezinsektimit selektiv të zonave endemike në Komunën e Malishevës, vazhdon sipas orarit në këto fshatra:

16.05.2018, në fshatin Dragobil.

17.05.2018 në Burim (ish Joviq)

18.05.2018 në Gurbardh.

Aktiviteti i dezinsektimit selektiv është i paraparë me Planin strategjik për parandalimin dhe luftimin e Etheve Hemorragjike Krime Kongo.

Ky njoftim, shërben edhe për bletarët të cilët duhet të kenë kujdes të shtuar ndaj bletëve gjatë ditëve kur bëhet dezinsektimi selektiv.

Për fshatrat tjera do të ketë njoftim të ri në kohë reale.

Shtabi lokal për parandalimin dhe luftimin e EHKK