Republika e Kosoves

Malishevë

Njoftim për mbledhjen e Komitetit për Planifikim Urban, Kadastër, Mbrojtje të Mjedisit, Turizëm dhe monitorim të projekteve

2018/04/12 - 1:45

Mbledhja  e  I (parë) e Komitetit për Planifikim Urban, Kadastër, Mbrojtje të Mjedisit, Turizëm dhe monitorim të projekteve, do të mbahet ditën e enjte  me datë, 19.04.2018  duke filluar nga ora  14:00.             Mbledhja do të mbahet në sallën e bizneseve (ndërtesa e re).