Republika e Kosoves

Malishevë

Sot asnjë rast me covid-19 në Malishevë

2020/10/18 - 3:11

Malishevë, 18 tetor

Sot në territorin e Komunës së Malishevës, nuk është regjistruar asnjë rast i ri me Covid – 19. Këto të dhëna janë konfirmuar në komunikimin e rregullt zyrtar të monitorimit të situatës me pandemi, në mes të komunës dhe Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës.
Numri i rasteve aktive është 11 raste.
Gjendja e përgjithshme me Covid-19 në territorin e Komunës së Malishevës, është kjo: Që nga fillimi i pandemisë me virusin korona, e deri më sot, në territorin e Komunës së Malishevës, janë regjistruar gjithsejtë 262 persona të prekur me Covid-19, prej tyre 227 persona janë shëruar, 24 kanë vdekur, ndërsa aktiv me Covid-19 janë edhe 11 persona.