Republika e Kosoves

Malishevë

Sot në Malishevë 23 të shëruar dhe 16 raste të reja me covid-19

2022/08/05 - 4:06

Malishevë, 5 gusht

Sipas Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës, në 24 orët e fundit, në territorin e Komunës së Malishevës, 23 person ajanë shëruar nga covid-19, ndërsa janë regjistruar edhe 16 raste të reja.

Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevës, është kjo: Nga fillimi i pandemisë e deri më sot, me covid-19 janë regjistruar 3906 raste, prej tyre 3678 janë shëruar, 87 kanë vdekur dhe aktiv me covid janë 141 raste.