Republika e Kosoves

Malishevë

Sot në Malishevë 5 raste me covid-19

2021/01/11 - 4:51

Malishevë, 11 janar

Sot në territorin e Komunës së Malishevës, janë regjistruar 5 raste të reja me covid-19. Këto të dhëna janë konfirmuar nga ana e IKSHPK, në komunikimin e rregullt me Komunën e Malishevës, si dhe në komunikim direkt me rastet në terren.

Rastet e reja vijnë nga këto vendbanime: 2 raste në Balincë  dhe nga 1 rast në Shkarashnik, Plloqicë dhe Balincë.

Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevës, është kjo: Deri më tani janë regjistruar 596 persona me covid-19, prej tyre 492 persona janë shëruar, 36 kanë vdekur dhe aktiv me covid-19 janë edhe 68 persona.